Ook u kunt helpen


Wij starten een dierenvoedselbank in Ridderkerk. Daar komt ons eerste vaste uitgiftepunt.


 

Ook met een hulpvraag buiten Ridderkerk kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen met u meedenken en we zullen ons best doen u te helpen. Eventueel verwijzen wij u door naar een andere dierenvoedselbank bij u in de buurt.

Wij stellen ons graag aan u voor.

Ons team

Wendy Jansma

Wendy Jansma

Voorzitter

Wendy leidt het bestuur en zit de vergaderingen voor. Zij coördineert en draagt zorg voor de uitvoering van de bestuurswerkzaamheden.

Riet Vrolijk v/d Spoel

Riet Vrolijk v/d Spoel

Penning meester

Riet houdt de kas bij en ze beheert de bankrekeningen. Zij informeert het bestuur regelmatig over de financiële situatie binnen de stichting. Daarnaast maakt ze het financieel jaarverslag en bewaakt de plannen van het bestuur. Uiteraard met inachtname van de begroting. Riet is punctueel en ordelijk. Zo zal zij ook met onze stichting en financiën omgaan.

Sylvia van Es

Sylvia van Es

Coördinator uitgiftepunt

Sylvia beheert de voorraad. Zij coördineert bij het uitgeven van voer. Ze regelt tweedehands spulletjes en het aanbieden daarvan voor de verkoop. Daarnaast draagt zij zorg voor de inschrijvingen en de huisbezoeken. Sylvia is erg sociaal vaardig.

Jeanette Vrolijk

Jeanette Vrolijk

Coördinator

Jeanette is het aanspreekpunt binnen de stichting. Vooral het contact houden met ons netwerk van sponsoren en donateurs is met name een taak die Jeanette op het lijf geschreven is. Maar ook de administratie, het bijwerken van de website en de PR neemt Jeanette in haar veelzijdige takenpakket op zich. Vanzelfsprekend heeft zij als coördinator een duidelijk overzicht van alles wat aan de orde is binnen de stichting, van A tot Z.

Sharda de Ruiter

Sharda de Ruiter

Assistent Coördinator

Sharda assisteert waar nodig. Tevens verzorgt zij het opstellen van officiële documenten. De ideeën vanuit het bestuur zet ze om naar tekst.